est eng

ILMUNUD ON VÄRSKE KUNST.EE 1/2024!

 

TOIMETUSELT

(3/2014)

Öeldakse, et kunst on suurem kui elu, ent see on vaid üks põhjuseid, miks hankida endale KUNST.EE, kvartaliajakiri, mis on pühendatud nüüdiskunsti ja visuaalkultuuri eri aspektidele Eestis. Kõik teised põhjused on enamasti juba väga konkreetsed, kutsudes lugejat kunstiteosesse süvenema, kunstnikule järgnema ja tulemuste üle kriitiliselt aru pidama.

Niisiis, selles numbris järgmised teemad: Tartu Kunstimuuseumi uus näituseprogramm – mis pilt ilmneb? Moodsuse pitserit ihaldav väikelinna muuseum või lihtsalt elu loomulik edasiminek, ja sellega ongi kõik öeldud? "Manifesta" rändbiennaal Peterburis – kes boikottis keda ja mis eesmärkidel? Berliini biennaal ja staariglamuur Londonis ehk veel raporteid välismaalt. Eesti noore skulptuuri esilekerkimine anno 2014 – müüt või reaalsus? Vastuse annavad külalistoimetaja Aliina Astrova kokku pandud eriküljed.

Lisaks küsimus, mis on toimunud Eesti kunstigaleriides ja muuseumides lähikuude jooksul. Mis uudist ja mis värskemaid kunstiraamatuid ning katalooge lugeda? Ja nõnda edasi…

Püsige lainel!

< tagasi

Serverit teenindab EENet