est eng

Värske Kunst.ee 2024/1 vahel on rikkaliku repromaterjaliga illustreeritud erilisa Eesti oksjoniturul läbi aegade kalleimaks kunstnikuks kujunenud Konrad Mägi (1878–1925) elust ja loomingust võrdluses Euroopa kunstiajaloo kaanoniga! Vt: Nils Ohlsen "Konrad Mägi ja Die Brücke Läänemere kaldal – pelgalt kokkusattumus või fenomen?"

 

Toimetuselt

(4/2022)

Talv 2022

Kas sõda mõjutab kultuuri? Või tegelikult, mis rahvusest Kazimir Malevitš nüüd õieti oligi? Kas taimed võivad käituda kunstipublikuna? Kas maalikunstnik suudab kõnetada metsa meis enestes? Kas on kvalitatiivset vahet, kui näitust külastab (Veneetsias) 30 000 inimest või 400 000 inimest? Ja üldse, kas kõigel peab (kunstis) olema mingi kindel tähendus?

Hoiate enda käes kvartaliajakirja KUNST.EE värskeimat numbrit. Küsimusi püstitavad Katarina Butšatski, Peeter Laurits, Hanno Soans, Gregor Kulla, Johanna Jolen Kuzmenko, Kaire Nurk, Francisco Martínez, Ketlin Käpp, Urmas Lüüs, Erkki Luuk, Valner Valme, Johannes Saar, Ramiro Camelo, Vano Allsalu, Aleksander Zahharov, Taavi Eelmaa ja InferKit.

Püsige lainel!

< tagasi

Serverit teenindab EENet